Sport

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den store sport begynder der, hvor den for længst er hørt op med at være sund.

(Bertolt Brecht)

Enhver, der har kone og små børn, ved, at tennis hører til det lette her i livet.

(John McEnroe)

Golf er en spadseretur, som bliver ødelagt af sporten.

(Mark Twain)

Jeg er blevet 90, fordi jeg aldrig har dyrket nogen form for sport.

(Hans Brix)

Et mål er en fodboldspillers orgasme. Blodet strømmer til hovedet af glæde, der må ud. Derfor de seksuelle akter mellem kønsfæller efter en scoring. Og jo bedre forspillet har været, jo større tilfredsstillelse.

(Pauli Andersen)

Fodbold er en kampsport, og kan man ikke tåle mosten, så må man sgu spille ludo.

(Preben Elkjær)

Hvad er det, der gør fodbold så tillokkende? At man kan se, hvordan 22 mennesker slider og slæber. At man kan brøle imens og skælde ud på dommeren. Og at man ikke i et par timer behøver at være hjemme.

(Guy Lefevre)

Jo ædlere en sportsgren er, desto mindre publikum har den.

(Sigmund Graff)

Nogle mennesker tror, at fodbold er et spørgsmål om liv og død. Jeg kan ikke lide den holdning. Jeg kan forsikre jer, at det er langt mere alvorligt.

(Bill Shankly - Liverpools manager)

Den vigtigste forskel, der er på fodbold og politik, er bare, at en fodboldspiller bliver bedre, jo mere professionel han er.

(Carsten Jensen)

Naivitet er hemmeligheden ved den succes, fodboldsporten har overalt i verden. Store børn leger, og store børn kigger på.

(Pele)

Else