0   79

Merete Paulsen

Tirsdag den 28. december døde Merete Paulsen. En hård og ulige kamp mod kræften var tabt. Merete ville ikke være syg og kæmpede til det sidste. Hun passede samvittighedsfuldt sit arbejde, selvom vi alle kunne se, at kræfterne begyndte at slippe op.

Merete dimitterede fra Aalborg Seminarium i 1978 og blev ansat på Sulsted Skole i 1984 med fagene biologi, hjemkundskab og specialundervisning.

Artiklen fortsætter under banneret

Som klasselærer var Merete enestående. Hun viste stor omsorg for den enkelte elev og kæmpede hårdt for, at 6.a, som blev hendes sidste klasse, skulle være socialt velfungerende og fagligt dygtige.

På specialundervisningsområdet var Merete ekspert. Hun var igangsætter og dybt engageret i det fag, som hun også med ildhu studerede på Lærerhøjskolen.

Som det engagerede menneske Merete var, bestred hun flere tillidshverv og udvalgsposter. Hun havde 'mange bolde i luften' og var altid parat til en pædagogisk diskussion. På Sulsted Skole vil vi savne Meretes passion og store viden på det pædagogiske område og ikke mindst den gode kollega og ven, der aldrig svigtede.

Vore varmeste tanker går til Meretes mand, Sten, og deres tre børn, Kasper, Lasse og Mads, som har mistet deres kærlige hustru og mor.

Æret være Meretes minde.

Kollegerne på Sulsted Skole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet