0   105

Fremtidens undervisningsmaterialer til debat

Næsten 400 deltog i en CTU-konference om 'fremtidens undervisningsmidler', flere hundrede var inde og kigge på konferencen via Internettet. Online-konferencedeltagerne havde under konferencen mulighed for at stille spørgsmål direkte til konferencesalen - en mulighed, flere benyttede.

Alt, hvad der blev vist på Internettet under konferencen, er nu tilgængeligt indtil 1. februar 2000. Der er i alt ti timers optagelser, hvor det er muligt selv at vælge mellem de enkelte keynote-oplæg, sessioner, debatter og demonstrationer. For at se optagelserne fra konferencen er det nødvendigt at installere programmet 'RealPlayer', som gratis kan downloades, på computeren. Dette er et slående eksempel på en effektiv måde at anvende computermediet. Den tekniske kvalitet er desværre lav, men det gør ikke noget. Vil man følge med, så er dette en meget nem måde at gøre det på. Man surfer simpelt mellem emner, og det kan man endda gøre, hvor og hvornår man ønsker det. Husk at skynde dig forbi www.CTU.dk inden den 1. februar, hvor samtlige konferenceoptagelser fjernes fra CTU's webserver.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen