Fremtidens undervisningsmaterialer til debat

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Næsten 400 deltog i en CTU-konference om 'fremtidens undervisningsmidler', flere hundrede var inde og kigge på konferencen via Internettet. Online-konferencedeltagerne havde under konferencen mulighed for at stille spørgsmål direkte til konferencesalen - en mulighed, flere benyttede.

Alt, hvad der blev vist på Internettet under konferencen, er nu tilgængeligt indtil 1. februar 2000. Der er i alt ti timers optagelser, hvor det er muligt selv at vælge mellem de enkelte keynote-oplæg, sessioner, debatter og demonstrationer. For at se optagelserne fra konferencen er det nødvendigt at installere programmet 'RealPlayer', som gratis kan downloades, på computeren. Dette er et slående eksempel på en effektiv måde at anvende computermediet. Den tekniske kvalitet er desværre lav, men det gør ikke noget. Vil man følge med, så er dette en meget nem måde at gøre det på. Man surfer simpelt mellem emner, og det kan man endda gøre, hvor og hvornår man ønsker det. Husk at skynde dig forbi www.CTU.dk inden den 1. februar, hvor samtlige konferenceoptagelser fjernes fra CTU's webserver.