0   113

Børnekonventionen

I anledning af Børnekonventionens tiårsfødselsdag har Danida udskrevet en konkurrence. På adressen www.skolemedia.dk/boerneret/ kan man læse uddybende. Danida vil gerne vide, hvad danske elever mener om børns rettigheder og levevilkår i ulandene - og om de har forslag til, hvad der kan gøres bedre. Både små og store elever kan deltage, men de to grupper har hver deres opgave. For 8.-10. klassetrin skal der udarbejdes en besvarelse i form af en hjemmeside eller cd-rom. Gennem denne IT-præsentation skal eleverne vise og beskrive vilkårene for børns liv i et eller flere ulande. Føler du dig lidt uforstående eller på bar bund hvad angår et sådant undervisningsforløb, læs da videre på adressen www.skolemedia.dk/boerneret/laerertips/laerertips.htm. Her kan man hente gode tips til, hvordan man planlægger et undervisningsforløb om emnet.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen