0   138

Bliver væk fra konference

I mandags var Rødovre Kommune vært for den såkaldte Top-konference om sammenhæng i skolestarten - men Rødovre Lærerforening var ikke med, fordi foreningen mener, at kommunens eget forsøg, ændret skolestart, er et pædagogisk tilbageskridt og blev sat i værk uden pædagogisk anledning.

'Af de omkring 80 ansatte, som er direkte involveret i gennemførelsen af forsøget, har kun fire nyansatte lærere, én konsulent og to pædagoger ønsket at medvirke i Top-konferencens workshop. Det er tilfældet, selvom kommunens tilrettelæggere af konferencen med mange midler har forsøgt at overtale dem til at stille op', siger formand for Rødovre Lærerforening Stig Winther Hansen i en pressemeddelelse. Han mener, at forsøget har erstattet leg og læring i børnehaveklassen med boglig indlæring og givet børnene en længere skoledag på bekostning af fritiden.

Artiklen fortsætter under banneret

'Med forsøget indledte kommunen afviklingen af en personalegruppe, børnehaveklasselederne. De har med deres pædagoguddannelse og erfaring netop været garanten for leg og læring i børnehaveklassen', konstaterer Stig Winther.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet