0   143

Vejledning i Århus

Søndag den 23. januar bliver den første af fem job- og uddannelsesdage i Århus. Arrangementet, der hedder 'Vejledning 2000' bliver holdt i både Ridehuset og Musikhuset og varer til den 27. januar. Målgruppen er elever fra 8. til 10. klasse. De får blandt andet mulighed for at tale med en frisør, en elektriker, en pædagogmedhjælper og en VVS-montør. Samtidig er der mulighed for at få information om 109 forskellige uddannelser. Hver dag er der besøg fra nogle af ungdomsuddannelserne i byen. Der er udsendt information til 3.000 klasser i området, men skulle der være brug for yderligere information, er telefonnummeret 8940 6732.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen