0   72

Fire partier ønsker debat

Enhedslisten, SF, CD og Kristeligt Folkeparti vil anmelde forespørgselsdebat om elevers arbejdsmiljø

'Miljøet er elevernes egen hovedpine', siger Jette Gottlieb, Enhedslisten, som kommentar til den tværministerielle rapport om sikkerhed og sundhed for elever og studerende, som netop er udkommet.

'Rapporten oprører mig meget. Det er en meget tynd rapport, der skøjter hen over problemerne. Jeg må ærligt tilstå, at jeg - måske naivt - havde troet, at der ville have været i det mindste et problemkatalog i rapporten. Måske ikke løsningsforslag, men dog at man erkendte problemerne. Netop fordi jeg synes, at der har været en vis imødekommenhed i regeringen, når vi har talt om elevers og studerendes arbejdsmiljø'.

Artiklen fortsætter under banneret

Jette Gottlieb siger, at hun tror, at politikerne erkender problemerne, men at man ikke synes, man har råd til at gøre noget ved dem.

Enhedslisten holdt i sidste uge møde med Socialistisk Folkeparti (SF), Centrum-Demokraterne (CD) og Kristeligt Folkeparti, og partierne har besluttet sig for at anmelde en forespørgselsdebat om sikkerhed og sundhed for elever og studerende samt børn i daginstitutioner. Debatten vil kunne finde sted i løbet af foråret.hela


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet