Pension
0   281

Glæder mig til at kunne disponere frit

Erik Quist, 59 år, har været lærer i 15 år, herefter skoleleder i 15 år og arbejder nu på fjerde år som konsulent i Syddjurs Kommunes skoleforvaltning.

Hvornår vil du trække dig tilbage fra arbejdsmarkedet?

Jeg går nok tidligst som 62-årig. At det lige er den alder, skyldes, at jeg tror, jeg har mest at vinde økonomisk på det tidspunkt.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvad ville kunne få dig til at blive længere?

Gode arbejdsvilkår, gode kolleger, og så skal jeg have nogle spændende arbejdsopgaver. Det samme ville gælde, hvis jeg stadig var lærer.

Hvad vil du foretage dig, når du ikke længere skal arbejde?

Jeg skal ud at rejse. Så har jeg et sommerhus, jeg gerne vil tilbringe noget mere tid i, og så skal jeg se noget mere til mine børnebørn.

Hvad glæder du dig mest til?

Jeg glæder mig nok mest til frit at kunne disponere over min tid. |


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.180 andre er allerede tilmeldt

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
576 andre er allerede tilmeldt