0   129

Læsepris 2011

Undervisningsministeriets Læsepris gives til personer eller institutioner, der i væsentlig grad har bidraget med et initiativ til udviklingen af elevers læsefærdigheder i grundskolen. Prisen er på 25.000 kroner og uddeles hvert år på den internationale læsedag den 8. september. Fristen for indstilling af prismodtager til Undervisningsministeriets Læsepris 2011 er den 15. april.

Målgruppen er undervisere, vejledere, konsulenter med flere i alle fag, som har ydet en særlig indsats for at styrke elevernes læse- og skrivefærdigheder.

Artiklen fortsætter under banneret

Indstillingen sendes elektronisk til fuldmægtig Helene Hoff på Helene.Hoff@uvm.dk

Hun kan også kontaktes på telefon 33 92 54 30.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen