Inger M. Nielsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Torsdag den 16. december gik flaget på halv på Smidstrup-Skærup Skole, da vi erfarede, at vor tidligere kollega Inger M. Nielsen pludselig var død.

Inger var uddannet på Tønder Statsseminarium i 1985 med dansk og biologi som liniefag. Derefter kom hun til Børkop Kommune, hvor hun virkede, til hun blev pensioneret i 1997.

Vi kendte Inger som en pligtopfyldende og dygtig kollega med høje idealer. Inger holdt meget af naturen og ønskede at give eleverne respekt, viden og glæde omkring den. Hun varetog ligeledes jobbet som dansk- og klasselærer med stor engagement og ildhu. Ingers positive holdning og livsglæde afspejledes i hele hendes virke på skolen.

Vi ved, at Inger og Carl fik nogle gode år oppe i huset ved skoven, og vi vil savne Ingers besøg på skolen og sender i denne svære tid vore varmeste tanker til Carl, børn og børnebørn.

Kolleger ved Smidstrup-Skærup Skole