Debat
0   239

Nysgerrighed og lærelyst

Jeg har erfaret, at formanden for De Konservative Lars Barfoed i disse dage er en »ophængt« mand på flere måder. Han er sat op på busskure og plakatsøjler flere steder på Frederiksberg i denne uge.

På sin valgkampagneplakat skriver han, at det er hans erfaring, at børn møder livet med nygerrighed og lærelyst. Han tilføjer: »Det skal folkeskolen ikke tage fra dem«. Kære Lars Barfoed. Det er min erfaring som lærer, at jeg og mine kolleger møder arbejdslivet med nysgerrighed og lærelyst. Det skal partiformænd og ministre ikke tage fra os.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen