OK11: Næsten hver anden har nu stemt

Her til morgen havde 47,2 procent af de stemmeberettigede DLF-medlemmer afgivet deres stemme om overenskomsten. Der er deadline for stemmeafgivelse klokken 16 i dag. Kort efter klokken 16 kan du se afstemningsresultatet på folkeskolen.dk

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På mange skoler med få lærere er stemmeprocenten 100, fortæller formand for Organisations- og Arbejdsmiljøudvalget i DLF Per Sand Pedersen

"Men ser man på store skoler med 40-45 ansatte, så har Søndre Skole i Viborg lige nu den højeste stemmeprocent. 44 ud af skolens 46 ansatte har stemt. Det svarer til en stemmeprocent på 95,6", siger Per Sand.

I det hele taget ligger Viborg-kredsen lige nu.

"Det går i den rigtige retning", siger Per Sand. Han håber på, at den samlede stemmeprocent kommer op på 50 og opfordrer til, at de, der endnu ikke har stemt, gør det i løbet af dagen. Deadline er klokken 16 i dag, og ganske kort efter vil folkeskolen.dk kunne offentliggøre afstemningsresultatet.