0   118

Classroommanagement

Classroommanagement er en amerikansk teori og tradition, der handler om at etablere faste procedurer og rutiner for klassens sociale og praktiske liv. Gennem træning og gentagelse lærer klassen et regelsæt, som gør hverdagen både tryg, overskuelig og forudsigelig. Eleverne ved, hvad der forventes af dem, de ved, hvad de skal gøre i forskellige situationer, og de ved, hvad der sker, når de overtræder reglerne. Derfor, mener managementteoretikerne, spilder klassen ikke tid på tilbagevendende diskussioner, og man undgår, at eleverne til stadighed prøver grænser.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen