Debat

Målløs

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg var målløs, da jeg i Folkeskolen nummer 50-52/1999 læste Anni Herforts svar på en kritik af hendes partipolitiseren.

Hun svarer slet ikke på det, der bliver spurgt om! Alle er selvfølgelig enige om, at de nazistiske trusler i Sverige er forfærdelige. De er faktisk lige så forfærdelige som de autonomes overfald på Pia Kjærsgaard (jeg stemmer ikke selv på Dansk Folkeparti!) og alle de andre angreb på anderledes tænkende, som Frank Aaens unge beundrere udfører! Det er faktisk repræsentanter for den form for intolerance og had mod anderledes tænkende, som Anni Herfort var til demonstration sammen med - ikke som privatperson, men som repræsentant for medlemmerne! En demonstration med et glimrende formål, men temmelig hyklerisk for mange af deltagernes vedkommende.

Har Anni Herfort 'glemt', at marxisterne gennem historien har myrdet mindst 20 gange flere mennesker end nazisterne? Langt over 100 millioner mennesker! Når venstreorienterede bekæmper højreekstremisme, svarer det til at behandle en lungebetændelse ved at amputere patientens hoved! Hvordan kan hun som repræsentant for alle medlemmerne udvise 'menneskelig anstændighed' ved at stå sammen med ekstreme venstreorienterede og samtidig beskylde demokratisk indstillede partier for hetz, udokumenterede påstande og intolerance? Det er tegn på en utrolig mangel på respekt for anderledes tænkende medlemmer (ægte venstreorienteret intolerance). Kontingentkronerne er jo gode nok! Jeg håber, hun i sit svar på dette indlæg vil koncentrere sig om det, hun bliver spurgt om: Tager Anni Herfort lige så skarpt afstand fra Enhedslisten (apropos 'ekstreme partier') og fra de autonomes terror, som hun gør fra de svenske nazister? Og vil hun afholde sig fra fremover at benytte sig af sin egenskab som formand for DLF til at føre partipolitik?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Rico Carlsen

Næstved