Freddy Nederby Kristensen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har igennem 14 år arbejdet tæt sammen med Freddy, siden han i 1996 startede i Aars Kommune som chef for Skole- og Kulturforvaltningen.

I de år har jeg haft et fantastisk samarbejde med en helt speciel person, der brændte for sit arbejde med skole og børn.

Som politikere kunne vi altid være trygge ved den faglige og omhyggelige sagsbehandling, Freddy stod for sammen med sin forvaltning. Havde vi spørgsmål, kunne han altid svare. Han var dybt respekteret af alle omkring sig på grund af sin store viden og indlevelsesevne. Freddy var kreativ og kunne inspirere sine omgivelser, men han var også chefen, der kunne skære igennem og tage beslutninger.

Vores samarbejde har altid været præget af stor gensidig respekt, og jeg savner ham som det unikke menneske, han var. Ud over at være en fantastisk dygtig leder var han også et spændende menneske at være sammen med.

Vi har alle mistet noget værdifuldt ved Freddy Nederby Kristensens død.

Æret være hans minde.

Jan Dyregaard