Debat
0   304

Hvilken forening

Kære pensionister og tidligere kolleger. På side 2 i 'Statspensionisten' beskrives Statspensionisternes Centralforening som en paraplyorganisation af foreninger, heriblandt Danmarks Lærerforenings Pensionistfraktion.

I forenings-Danmark har vi alle en forståelse af, at man indmelder sig i en forening, hvis man er optaget af dens formål. Ligeledes ved vi, at enhver forening regelmæssigt afholder ordinær generalforsamling med valg af bestyrelse og direkte eller indirekte valg af formand samt fremlæggelse af regnskabet og en formandsberetning, der helst skal godkendes.

Artiklen fortsætter under banneret

Ingen pensionist har indmeldt sig i foreningen Danmarks Lærerforenings Pensionistfraktion. Denne forenings formål er: Indmeldelse i Statspensionisternes Centralforening. Foreningen har ingen bestyrelse. Foreningen har ikke noget regnskab, idet kontingentet betales af Danmarks Lærerforening, og de færreste af os har nogen erindring om størrelsen heraf. Foreningens formand er ikke valgt, men udpeget af hovedstyrelsen, oven i købet for hele fire år! Ikke engang pensionistfraktionens kongresdelegerede har deltaget i processen.

Og værst af alt. Der er ingen formandsberetning, så vi i realiteten intet ved om, hvad vor formand udretter.

Foreningen Danmarks Lærerforenings Pensionistfraktion!

Kære kolleger, hvad er det for et cirkus, vi rejser med? Rent taskenspilleri?

Birgit Fischer Jensen

fraktion fire, Hørsholm


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ