Debat

Hvilken forening

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære pensionister og tidligere kolleger. På side 2 i 'Statspensionisten' beskrives Statspensionisternes Centralforening som en paraplyorganisation af foreninger, heriblandt Danmarks Lærerforenings Pensionistfraktion.

I forenings-Danmark har vi alle en forståelse af, at man indmelder sig i en forening, hvis man er optaget af dens formål. Ligeledes ved vi, at enhver forening regelmæssigt afholder ordinær generalforsamling med valg af bestyrelse og direkte eller indirekte valg af formand samt fremlæggelse af regnskabet og en formandsberetning, der helst skal godkendes.

Ingen pensionist har indmeldt sig i foreningen Danmarks Lærerforenings Pensionistfraktion. Denne forenings formål er: Indmeldelse i Statspensionisternes Centralforening. Foreningen har ingen bestyrelse. Foreningen har ikke noget regnskab, idet kontingentet betales af Danmarks Lærerforening, og de færreste af os har nogen erindring om størrelsen heraf. Foreningens formand er ikke valgt, men udpeget af hovedstyrelsen, oven i købet for hele fire år! Ikke engang pensionistfraktionens kongresdelegerede har deltaget i processen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Og værst af alt. Der er ingen formandsberetning, så vi i realiteten intet ved om, hvad vor formand udretter.

Foreningen Danmarks Lærerforenings Pensionistfraktion!

Kære kolleger, hvad er det for et cirkus, vi rejser med? Rent taskenspilleri?

Birgit Fischer Jensen

fraktion fire, Hørsholm