Anmeldelse Didaktik
0   236

Cooperative Learning strukturer

Cooperative Learning strukturer

Fakta


Titel
Cooperative Learning strukturer

ISBN
9788723036056


200 kroner per plakatsæt, der består af seks plakater

Type
Plakat

Forlag
Alínea

De kan selvfølgelig ikke stå alene - plakaterne!

Artiklen fortsætter under banneret

Men har man læst og interesserer sig for samarbejdsstrukturerne beskrevet af Spencer Kagan og Jette Stenlev i bogen om Cooperative Learning, er de to nye plakatsæt faktisk meget brugbare og inspirerende for både lærere og elever. De vil hjælpe med til at holde fokus på samarbejdet i klassen og stimulere til at få alle elever aktiveret.

Netop fordi samarbejdsmønstrene er givet på forhånd, er det min erfaring, at det er forholdsvist enkelt at fylde såvel faglig som social læring ind i disse faste strukturer. Ved at hænge plakaterne op i klassen, på lærerværelset, på skolens bibliotek med mere er det muligt for både lærere og elever at se, hvordan man gør.

Man kan også "øve" strukturerne på lærerforsamlings- og  teammøder og her opleve på egen krop, hvilken fremdrift og arbejdsglæde det giver, når alle er med og engagerer sig. Jeg har prøvet, og gør man det, er man mere tilbøjelig til at huske at bruge disse strukturer i sin undervisning.

Derfor: Jo, jeg synes, at plakaterne giver mening som visuel støtte, så vi husker ikke at glemme, at den, der arbejder og er med i fællesskabet, lærer bedst!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ