Besparelser
0   303

Lang vej til Slagelse

En af de lærere, der ofte er at finde på informationssamlingen i Roskilde, er Merete Lund Madsen, 55. Hun er lærer på Lynghøjskolen i Roskilde, og i dag deltager hun i et kursus om 9. klasses afgangsprøve i engelsk.

»Det betyder virkelig meget, at centeret ligger lokalt. Lå det eksempelvis i Slagelse, så ville jeg ikke komme. Der er simpelthen for meget spildtid forbundet med det, for transporttiden får jeg ikke betalt. Ud over de to-tre kurser jeg årligt deltager i, kommer jeg her også for at få vejledning i forhold til materialer. Så låner jeg nogle enkelte eksemplarer med hjem, og de materialer kan jeg jo ikke finde andre steder«, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under banneret

Merete Lund Madsen mener godt, der kan være kvalitet i et virtuelt kursus, men hun er sikker på, at der vil gå noget tabt.

»Ved de fysiske kurser er der en masse dialog med vejlederen, men også med de andre kursister. Her har vi mulighed for at udveksle erfaringer, og det vil jeg ikke kunne gennem en skærm«, siger hun.

cde@dlf.org


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ