Budgetbisse bliver kompetencechef

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kontorchef Henrik Hjortdal, Finansministeriet, er fra januar 2000 ansat som direktør for Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling. Han får til opgave at etablere og markedsføre det nye center, oplyser Finansministeriet.

I Finansministeriet har Henrik Hjortdal de seneste fem år været budgetbisse med ansvar for blandt andet voksen- og efteruddannelsesområdet. Tidligere har han i en årrække arbejdet med modernisering af den statslige sektor.

Det nye center blev aftalt oprettet ved de statslige overenskomstforhandlinger i foråret 1999 med det formål at styrke kompetence- og kvalitetsudvikling i staten. Ved centrets dannelse samles Udviklings- og Omstillingsfonden, Kvalitetsprisen for den offentlige sektor samt AMU-efteruddannelsesudvalget for statsligt uddannede og Efteruddannelsesudvalget for længerevarende uddannede.

Det udadvendte arbejde begynder fra august 2000.