0   142

Uddannelsesvejleder på Arken

Elever skal præsenteres for kunst- og formidlingsfaglige uddannelser på kunstmuseet Arken. Derfor har museet en uddannelsesvejleder tilknyttet i forbindelse med projektet »Kunstmuseet og ikke-brugere mellem 15 og 25 år«. Ideen er, at der skal bygges bro mellem uddannelsessteder, unge og museet.

I 2009 viste en brugerundersøgelse, at unge mellem 14 og 29 år er de mest underrepræsenterede på danske museer. Så i 2010 gennemførte Arken ti elevforløb af en uges varighed, der alle blev bedømt meget positivt.

Artiklen fortsætter under banneret

Læs mere om projektet på kulturarvsstyrelsens hjemmeside kulturarv.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen