Blog
0   3

Behovsanalyse i fransk i NCFF-regi.

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Har du brug for efter-videreuddannelse i franskfaget, men løber panden mod en mur, når du søger, så besvar dette survey...

Kvalitetsudvikling i franskundervisningen – en behovsanalyse

 

Til alle franskundervisere i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser Det Nationale Center for Fremmedsprog (NCFF) har som et af sine formål at kvalitetsudvikle undervisning og uddannelse i fremmedsprog i Danmark. 

For at kunne videreudvikle franskundervisningen er der brug for viden om, hvilke behov og udfordringer underviserne selv ser som de vigtigste. Derfor har Det Nationale Center for Fremmedsprog (NCFF) iværksat en spørgeskemaundersøgelse, som det er håbet, at så mange fransklærere som muligt vil bidrage til. 

Artiklen fortsætter under banneret

 

Der er sendt mail med link til undersøgelsen ud til alle uddannelsesinstitutioner men skulle du som franskunderviser af en eller grund ikke have modtaget en sådan mail, er der også mulighed for at deltage ved at klikke på følgende link: www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=VYMCP111JJ16

 

Spørgeskemaet indeholder i alt syv sektioner med mellem tre og seks spørgsmål. Det vil tage mellem 10 og 15 minutter at besvare spørgeskemaet. Alle besvarelser behandles anonymt.

  

Når undersøgelsens resultater foreligger, vil vi offentliggøre en kort oversigt på NCFFs hjemmeside.

 

Deadline for besvarelsen er den 16. juni 2019.

 

På forhånd tak for hjælpen,

 

Lisbeth Verstraete-Hansen, Lektor, Ph.d.

Københavns Universitet

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.039 andre er allerede tilmeldt