Blog
0   14

Ungdommen har sejret ad helvede til!

Abonner på nyt om Fremtidens superlærere i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Ungdommen og uddannelse har været højt på valgkampens dagsorden. Vi presset politikerne. Vi har fået løfter. Vi har sejret ad helvede til!

Under valgkampen har vi i Lærerstuderendes Landskreds presset politikerne. Og vores pres har virket, når vi har afholdt demonstrationer, happenings og paneldebatter i Aalborg, Hjørring, Silkeborg, Esbjerg, Jelling, København, Vordingborg og Odense.

Vi har stillet politikerne til ansvar for de sidste fire års fejlslagen politik, hvilket har ført til at vi har modtaget tonsvis af løfter. Vi har sejret ad helvede til!

Alle partier på nær Det Konservative Folkeparti har lovet at afskaffe uddannelsesloftet, som i dag desværre knuser drømme for alt for mange unge mennesker.

Alle partier på nær Liberal Alliance har lovet at droppe omprioriteringsbidraget, som i dag betyder at feedbacken forsvinder, at vores undervisere bliver fyret og at vi får alt for lidt undervisning.

Artiklen fortsætter under banneret

Og sidst men ikke mindst har alle partier på nær de nuværende regeringspartier fredet vores SU og lovet ikke bare at stoppe nedskæringerne, men at geninvestere i uddannelsessystemet. Vores fremtid. Enhedslisten og De Radikale lovede ovenikøbet til demonstrationen d. 28. maj for rullende kameraer at alle 8,6 mia., som er blevet taget fra os, skal geninvesteres i løbet af den næste valgperiode.

Jeg tør næsten sige, at den danske ungdom aldrig nogensinde har fyldt så meget i et folketingsvalg og aldrig har fået så mange løfter. Hvad end det er på klimaområdet eller på uddannelsesområdet, som optager os unge.  

De næste skridt

Men kampen for læreruddannelsen. Kampen for et stærkt uddannelsessystem. Kampen for vores fremtid slutter ikke her.  

For d. 5. juni skal vi alle sammen i stemmeboksen. Vi skal bruge vores demokratiske ret til at sætte et stort fedt kryds ud for uddannelse.

Og kampen fortsætter også efter d. 5. juni, for uagtet hvilket flertal vi får, og uagtet hvem der bliver statsminister, så kæmper vi videre og holder dem op på, hvad de lovede os.

Så tak til jer. Tak for at have sat uddannelse, klimaet og fremtiden på dagsordenen. Forsæt med at gøre det i stemmeboksen og hele næste valgperiode, for kun på den måde kan vi fortsat sejre ad helvede til.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
260 andre er allerede tilmeldt