Blog
1   7

Billedkunst i naturen: landart med tang - abstrakte tangmonstre

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Tang er ikke bare 'tang'. Man kan tegne og forme med tang, man kan skabe kunst og udtryk med tang. Det gjorde eleverne i 3.klasse i dag.

3.årgang er på lejrskole i disse dage, arrangeret af en engageret forældregruppe, med undervisning planlagt og gennemført af begejstret lærere, igen med støtte af de engageret forældre. 

Vi har lagt vægt på undervisning, som lægger op til samarbejde, kreativitet, aha-oplevelser, æstetiske læring og sjov!

Jeg har fået nogle kreative elementer ind i vores værksteder, og fællesnævneren er 'landart'. Ét af dem kan I se billedeksempler på herunder. 

I dag har eleverne bl.a. arbejdet med 'tang', hvor de skulle beskrive, undersøge og artsbestemme de forskellige typer tang de kunne finde. Det lyder måske kedeligt, med alle  elever gav udtryk for overraskelse, nysgerrighed og de blev opmærksomme på, at tang ikke bare er tang.

Artiklen fortsætter under banneret

Efter indsamling og artsbestemmelse af tangen, så skulle de lave hver sit abstrakte 'tang-monster', udelukkende ved at bruge deres indsamlet tang. 

Når vi kommer tilbage på skolen efter den forlænget weekend, så skal eleverne bruge billederne af deres værker, sammen med små beskrivelser, hvor de inddrager det de har lært om tang, i en LANDART udstilling.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.550 andre er allerede tilmeldt