Blog
0   9

Nye børn og forældre på vej ind i Børnehaveklassen

Abonner på nyt om Dorthe B Clausen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Vi skal hjælpe hinanden med at vende den kedelige udvikling!!

Nye elever og forældre er meget snart på vej ind i skolen. Børnehaveklasselederne står glade og byder indenfor. Det første møde med skole er starten på et samarbejde, hvor vi skal skabe de bedste forudsætninger for barnets skolestart og grundlag for den videre skolegang. 

At komme godt fra start betyder rigtig meget for børn, forældre og børnehaveklasselederne. På dette tidspunkt af skoleåret er vi godt i gang med brobygning (børnehave og skole). Genkendeligheden giver så meget mening for de nye små elever (og så sandelig også for forældrene).

Kan vi så ikke hjælpe hinanden med EN ting? Nemlig at kalde det som de nye elever skal gå i det samme navn. 

Børnehaveklassen er navnet på klassen. Klassen bliver desværre, både i materialer, på lister og andre sammenhænge omtalt på flere forskellige måder.

Artiklen fortsætter under banneret

For at gøre en lang historie kort, så vil opfordre til at vende en “kedelig” udvikling, kald Børnehaveklassen for dets navn og ikke blot et nr. i rækken. Jeg er og bliver børnehaveklasseleder. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
713 andre er allerede tilmeldt