Uddannelsesvejledning
-1   6

Rådmænd vil gøre erhvervspraktik obligatorisk i Aarhus

Alle aarhusianske skoleelever skal fremover i erhvervspraktik, foreslår de to rådmænd Thomas Medom, Børn og Unge, og Kristian Würtz, Sociale Forhold og Beskæftigelse, i en ny ungehandleplan. "Vi tror på, at erhvervspraktik vil give unge et konkret og nærværende indblik i et fag, en retning og en hverdag, som de måske – eller måske ikke - kunne tænke sig. Det giver bare noget andet at sige goddag til virkeligheden på den måde", siger Thomas Medom (SF) i en pressemeddelelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
100 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks