Blog
0   7

Få fat i de bedste tricks til en gennemarbejdet årsplanlægning på rekordtid

Abonner på nyt om Clio i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, og det samme er fristen for årsplanlægningen. Men frygt ej! To gange om ugen i fire uger kan du få leveret de bedste tricks til årsplanlægningen direkte i din indbakke. Find ud af hvordan her.

 

>> Få de bedste tricks til din årsplanlægningen. Skriv dig op her.

Måske kan du allerede mærke det. Ja, nærmest dufte det. Sandet under fødderne og solens varme stråler på din hud. Om kort tid kan du gå på velfortjent sommerferie, men inden da vil du garanteret gerne have klappet en årsplan af. Og ikke bare en hvilken som helst årsplan, men en årsplan, der giver klassen et skoleår, de sent vil glemme, og med en masse indhold, du vil glæde dig til at skulle bruge i undervisningen.

Det forstår jeg godt. Derfor er jeg gået sammen med fire kolleger og årsplaneksperter, og vi har samlet vores otte bedste tricks, der lader dig kreere en solid og gennemarbejdet årsplan på rekordtid. Dem vil vi rigtig gerne dele med dig.

To gange om ugen i fire uger kan du modtage vores tricks direkte i din indbakke. Vi sætter i gang den 21. maj, så skriv dig op allerede nu, hvis du ikke vil gå glip af det første (og forhåbentligt uundværlige) trick!

Jeg håber, du vil være med til at gøre skoleåret 19/20 til noget særligt for eleverne :) 

>> Du kan skrive dig op her.

God planlægning og rigtig god sommerferie, når den tid kommer!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
755 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.074 andre er allerede tilmeldt