Debat
0   187

Invitation til Lars Løkke Rasmussen

I din nytårstale fremlagde du regeringens plan for afskaffelse af efterlønnen. Du gjorde opmærksom på, at det var særlige grupper i samfundet, som har brug for efterlønnen.

Mine kolleger og jeg er ikke enige. Efterlønnen er fortsat en nødvendighed for en bred del af befolkningen.

Artiklen fortsætter under banneret

I disse år presses vi som offentligt ansatte mere end nogensinde før: Vi skal producere mere med færre hænder. Det skaber større nedslidning for den enkelte, både fysisk og psykisk.

Dit forslag om fjernelse af efterlønnen vil betyde, at mine lærerkolleger og jeg i fremtiden skal arbejde frem til vores 70. år.

Jeg er overbevist om, at dit forslag beror på manglende viden om arbejdsforholdene på det danske arbejdsmarked generelt - og i den danske folkeskole specifikt.

Jeg vil derfor benytte chancen til at invitere dig ud på en folkeskole på Frederiksberg. Her vil du - blot for én dag - få lejlighed til at arbejde som lærer.

Derefter håber jeg, at vi kan drøfte, om det er et job, du mener, du kan holde til, til du bliver 70 år - eller om der fortsat er behov for efterlønnen.

I håbet om positiv respons.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ