Læreruddannelsen
0   7

Lærerstuderede i video-kampagne for at få mere undervisning

Lærerstuderendes Landskreds opfordrer fra i dag alle lærerstuderende til at dele, hvor mange undervisningstimer de har på lærerstudiet under hashtagget #jegfårforlidt.

"Får jeg nok? Gu' gør jeg ej".

Sådan råber forperson for Lærerstuderendes Landskreds (LL) Rasmus Holme i en ny kampagnevideo, som kan ses på de sociale medier.

Artiklen fortsætter under banneret

Med videoen lancerer foreningen, der repræsenterer landets lærerstuderende, en kampagne for at få flere undervisningstimer på læreruddannelsen.

"Timetallet på læreruddannelsen er raslet ned. Tilbage i 70'erne fik de lærerstuderende mere end 30 timers undervisning om ugen. Til sammenligning får vi i dag kun 12", lyder det fra Rasmus Holme.

Han opfordrer i videoen landets lærerstuderende til at dele, hvor mange undervisningstimer de hver især får om ugen.

LL: De studerende efterspørger forbedringer

Næstforperson i LL Ditte Lundby Jensen fortæller, at videoen er første led en større kampagne, som LL folder ud i løbet af valgkampen.

"Vi håber, at videoen kan være med til, at alle har fremtidens skole i tankerne, når de sætter deres kryds ved folketingsvalget", fortæller hun.

LL har været rundt på landets læreruddannelser for at samle data for, hvor mange timer de studerende i gennemsnit får om ugen.

"Jeg har været rundt på alle landets læreruddannelser for at snakke med lærerstuderende om, hvordan de oplever deres studie. Her hører jeg, at der mangler praktik, er for lidt undervisning, at der er dårlig kommunikation og struktur på uddannelsen, og at de studerende efterspørger mere feedback. Det er derfor, at vi nu råber højt om, at vi får for lidt", siger hun.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
98 andre er allerede tilmeldt