Sociale medier
0   3

Lær eleverne at færdes sikkert på nettet

»Skærmen fuckr med dig« er et undervisningsforløb, der hjælper eleverne med at navigere på internettet på en lovlig og sikker måde. Målet er, at eleverne lærer om konsekvenserne af at bruge ulovligt indhold på nettet, men også at eleverne bliver orienteret om, hvilke rettigheder de har, når de færdes på nettet. Forløbet tilbydes gratis til udskolingselever i danskundervisningen og varer cirka 4½ time.

Gratis forløb her: dansk.alinea.dk/course/Arrm-skaermen-fuckr-med-dig

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
627 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.269 andre er allerede tilmeldt