Blog
0   5

Vores uddannelse vores valg

Abonner på nyt om Fremtidens superlærere i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Lærerstuderendes Landskreds kæmper sammen med Elev- og StudenterBevægelsen og Fagbevægelsens Ungdom for at sætte uddannelse på dasordenen under valget.

Folketingsvalget 2019 handler om velfærd. Det handler om os. Om alle os studerende der skal være med til at skabe Danmarks fremtid. Om alle os lærerstuderende der skal ud og danne Danmarks børn og de næste generationer.

Alle lover at prioritere og investere i velfærden. Og det gør de med rette! Både sygeplejesker, pædagoger, socialrådgivere, lærere, og mange andre, løber stadigt hurtigere under dårligere vilkår. Men vi er stadig nogle som, på trods af besparelser og effektivisering, vælger at tage en læreruddannelse. Vi vælger ikke læreruddannelsen på grund af studiet eller på grund af udsigten til et arbejdsliv uden stress. Vi vælger læreruddannelsen, fordi vi brænder for faget, og fordi vi alle ønsker at give Danmarks børn den bedste start på livet.

Artiklen fortsætter under banneret

Selvom alle partier, nu op til valget, kan se værdien i vores fremtidige profession, så skal vi holde dem op på det! Vi, i Lærerstuderendes Landskreds, gør alt, hvad vi kan for at politikerne ikke glemmer os.

 

En del af noget større

Som en del af Elev- og studenterbevægelsen og Fagbevægelsens Ungdom samarbejder vi om at sætte uddannelse i fokus! Det gør vi i hele Danmark, hvor der er valgdebatter, forskellige kampagner på sociale medier og en demonstration i København. Vi gør det, fordi vores uddannelser lider, og fordi vi ikke kan være det bekendt over for hverken vores undervisere, sygeplejerskerne, patienterne, lærerne, børnene eller over for nogen andre i Danmark.

Derfor; vær med til at råbe op og deltag i alle arrangementerne – og husk at stemme uddannelse når du står i stemmeboksen d. 5. juni!

Gør det for fremtidens skole, for fremtidens lærere og for fremtidens børn.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
98 andre er allerede tilmeldt