Blog
0   4

Vi skilter da med det...

Abonner på nyt om H&D-blokken i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Udsmykningsopgave ved indgangen til håndværk og design

Vi skilter da med det…

Det må meget gerne kunne ses hvor på skolen vi laver håndværk og design. Både så folk kan finde vej, men også sådan rent ”reklamemæssigt.”

Vi har før haft et fint skilt udenfor døren som en klasse havde lavet, men det røg ned for et par år siden da der jo stod ”sløjd” på det.

Jeg kunne egentligt godt lide det – ligesom navnet navnet  ”sløjd” – det lå der ligesom en historie i. Men måske var både navnet og skiltet lidt støvet.

Artiklen fortsætter under banneret

Nu har en 6. klasse lavet  et nyt. Sjette klasse var valgt da de har været gennem mange teknikker og materialer. 

De fik to og to til opgave at lave et bogstav i HÅNDVÆRK & DESIGN.  Alle fik som udgangspunkt en tynd krydsfinérsplade på ca 20 x 20 cm. De hurtige lavede to bogstaver. Skiltet skulle selvfølgelig vise mange nuancer af faget, så efter lidt brainstorm, måtte vi snakke lidt om det så alle ikke lavede det samme. 

Som benspænd og for at få en vis ensartethed, valgte jeg at der kun måtte bruges orange og sort hvis der skulle bruges maling. 

 Lavede læreren ikke noget? Jo da – jeg lavede ”i”et…


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.183 andre er allerede tilmeldt

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
357 andre er allerede tilmeldt