Blog
0   4

Kan det mon passe?

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Er det folkeskolers virkelighed?

Kan det mon passe, at mange folkeskoler er så pressede på økonomien, at der ikke er penge til at oprette fransk som fag på 5. klassetrin eller som valgfag på 7. klassetrin? Kan det mon passe, at fag som sprogfag får et minimumstimetal, som gør det vanskeligt at tilrettelægge en undervisning, der kommer rundt om kompetenceområderne? Kan det mon passe, at sproglærere har mere end vanskeligt ved at få mulighed for efter-videreuddannelse i fag som engelsk, fransk og tysk? Hvis ja, så kom gerne med eksempler...

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.039 andre er allerede tilmeldt