Tosprogede
0   0

36 Aarhus-børn skal 'busses' til andre skoler på grund af sprogudfordringer

36 nye folkeskoleelever skal efter sommerferien begynde på en anden skole end deres lokale distriktsskole, da de har brug for sproglig støtte. Det viser den årlige opgørelse over sprogscreeningsresultater i Aarhus Kommune. Hvis andelen af kommende skolebørn, der ved screeningen viser sig af have 'et ikke uvæsentligt behov for sprogstøtte' overskrider 20 procent, henvises nogle af eleverne til andre skoler. Sidste år var antallet 28 børn.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
172 andre er allerede tilmeldt

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
200 andre er allerede tilmeldt