Blog
0   13

Derfor kunne jeg give en øl til kollegerne 1. maj

Abonner på nyt om Hovedstyrelseskandidat Kjell Nilsson i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg fik min månedsløn den 30/4 og kunne derfor give en omgang øl til venner og familie 1. maj i Fælledparken.

Men hvad nu, hvis jeg ikke havde haft min gode april-løn – havde jeg så haft råd?

Det havde vi ”næsten” på dagsordenen i overenskomstudvalget i tirsdags den 30/4.

Artiklen fortsætter under banneret

Mere formelt lød det: Punkt 7 Forsikringsordninger i LP og FG – et servicetjek af pensions- og forsikringsdækninger for medlemmerne samt medlemmernes arvinger i tilfælde af invaliditet, dødsfald og ulykker.

Vi er i gang med at danne et overblik over samspillet mellem de forskellige kollektive dækninger, der kommer af de forskellige ansættelsesforhold og overenskomster, vi er fælles om i DLF. Supplerer de hinanden til et tilfredsstillende niveau, og kender vi/medlemmerne betydningen af de valg og fravalg, man selv foretager? Har de andre fagforeninger, pensionsselskaber, forsikringsselskaber og A-kasser dækninger, vi med fordel kunne kopiere?

Overblikket skulle gerne blive et grundlag for en bred debat i hele DLF. Hvad kan vi gøre sammen inden for de overordnede politisk bestemte rammer for at varetage vores medlemmers økonomiske interesser bedst muligt? 

Sekundært, men meget vigtigt, vil overblikket og debatten også kunne bidrage til en debat om, hvilke af de overordnede rammer vi skal arbejde for at ændre.

Så skål! – jeg håber, du vil bidrage med dine erfaringer og ønsker til debatten – også her på bloggen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
590 andre er allerede tilmeldt