Debat
0   21

Bliv klogere på jødedom og jøder

Har din klasse trukket kristendomskundskab eller historie til den kommende eksamenstid? Handler spørgsmålet om jødedom eller jødisk historie? På www.jødiskinfo.dk kan du finde artikler og videoer, som vil udvide din viden om jødedom og jøder. I Jødisk Informationscenter informerer vi om vores ophav, vores historie og vores erfaringer – du har en unik mulighed for at få et ”insider’s view”.

På vores hjemmeside kan man læse om emner som behandler alt fra religion og historie til kultur og identitet. Man kan f.eks. læse om den nazistiske besættelsestid under 2. verdenskrig og de danske jøders flugt til Sverige, eller man kan fordybe sig i de jødiske helligdage og blive ekspert på jødiske ritualer. På hjemmesiden kan man også se videoer om jødisk mad , se interviews med rabbineren og høre ham forklare hvordan et jødisk bryllup tager sig ud. Elever kan også stille os opklarende eller specifikke spørgsmål, eller ringe til os for en mere uddybende samtale. Hop ind på vores hjemmeside www.jødiskinfo.dk og nå at blive ekspert inden eksamen!  

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
967 andre er allerede tilmeldt

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.330 andre er allerede tilmeldt