Inklusion
0   3

Skolebestyrelsesmedlemmer: Der mangler penge til inklusionen

Otte ud af ti skolebestyrelsesformænd mener, at der er for få penge på skolens budget i forhold til de opgaver, som skolen er pålagt. Det er en forværring i forhold til foregående år, hvor Skole og Forældre har lavet samme undersøgelse. "Staten holder kommunernes økonomi i et jerngreb, så det er Folketinget, der skal levere pengene til folkeskolen", siger Skole og Forældres formand, Rasmus Edelberg i en pressemeddelelse. Det er især inklusionsopgaven, der presser økonomisk.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.351 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks