Blog
0   9

Lønforbedring til børnehaveklasselederne

Abonner på nyt om Børnehaveklasseforeningen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Netop nu forventede mange børnehaveklasseledere, at de ved lønudbetalingen her til maj ville få en del af den lønforbedring udbetalt som blev forhandlet igennem ved OK 18.

Vi har fået mange henvendelser fra vores medlemmer, for da lønsedlen blev åbnet viste det sig, at den ikke indeholdt den lønstigning, som var forventet. Vi ved at det ofte tager ”tid” at, få tilrettet lønstigninger i forbindelse med OK rundt om i kommunerne. Men fortvivl ikke, lønstigningen vil blive reguleret med tilbagevirkende kraft.

For børnehaveklasseledere på grundløn hæves kvalifikationsløtrinnet med fuldt gennemslag efter 12 års ansættelse fra løntrin 33 + 7.000 til løntrin 37. Dette betyder konkret at indplaceringen efter 12 år ansættelse stiger fra 342.292 kr. til 356.530 kr. årligt i aktuelt niveau (område gruppe 0). For børnehaveklasseledere på personlig ordning (protokollat 2) hæves undervisertillægget fra 7.900 kr. til 15.400 kr. i 31.3 2000 niveau. Dette betyder konkret at undervisertillægget stiger fra 10.640 kr. til 20.742 kr. i årligt aktuelt niveau. Der skal lokalt indgås aftale om funktionsløn for vejledning af pædagogstuderende i praktik.

Se, hvornår du stiger i løn her:

www.dlf.org/loen-og-vilkaar/find-din-overenskomst/ok18-resultat-kommuner/loen-og-oevrige-resultater#loenBoernehave

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
720 andre er allerede tilmeldt