Fysik/kemi
0   7

Fysiklærer vinder stor pris

For første gang nogensinde får en grundskolelærer en H.C. Ørsted-medalje. Jeannette Overgaard Tejlm Madsen fra Asgård Skole i Køge blev indstillet af sine elever, fordi hun underviser varieret og engageret. Hun kan udfordre

Folkeskolen.dk/naturfag

Det faglige netværk om naturfag er for alle, der underviser eller interesserer sig for fagene. I netværket får du ny faglig viden og inspiration til din undervisning i natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. Du kan også dele dine erfaringer og holdninger med de 7.437 andre, der allerede er tilmeldt netværket.

både den faglige top og bund, fortæller eleverne. Medaljen og en check på 50.000 kroner får Jeannette Overgaard Tejlm Madsen overrakt ­ 6. maj på H.C. Ørsted Institutet i København. Pengene vil hun bruge på en udflugt med eleverne ud i noget naturfagligt.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.590 andre er allerede tilmeldt