Blog
0   2

Tjekliste

Abonner på nyt om Stine Clasen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I Nest programmet har vi udviklet en tjekliste med det formål at have et fælles udviklingsredskab.

Tjeklisten tænkes anvendt af personalet omkring Nest klasserne og PPR.

Tjeklisten er et kompetenceudviklingsredskab, da den giver et overblik over, hvad der aktuelt er behov for at have fokus på og samtidig vil den over tid illustrere udviklingen i de konkrete Nest klasser.

Artiklen fortsætter under banneret

Tjeklisten indeholder en række hovedtemaer indenfor to hovedområder, rummet og metoderne. Der er til hvert hovedtema en række underpunkter med mulighed for afkrydsning af tre valgmuligheder, hvor den hensigtsmæssige indretning, ønskede aktivitet, didaktik og professionelle strategier kan enten iagttages, delvis iagttages eller slet ikke ses.

Eftersom Nest programmet ikke er konceptuelt eller licensbaseret men en ramme om struktureret og systematiseret pædagogik, hvor noget er bedre end andet, er tjeklisten et redskab til at få overblik over det, der virker og et fokus på, hvad de professionelle aktuelt skal være særligt opmærksomme på at blive bedre til.

Dette ud fra den konkrete målgruppe, det konkrete teams kompetencer og de lokale vilkår i fortsat respekt for Nest værdierne ’At hvis børn ikke lærer på den måde, vi underviser dem på, må vi undervise dem på en anden måde’ og at ’Børn er mere ens end forskellige’.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.521 andre er allerede tilmeldt

PPR-netværket er for ansatte og andre med interesse for Pædagogisk Psykologisk Rådgivningsområdet. I samarbejde med Samrådet af Specialpædagogiske Foreninger i DLF. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
659 andre er allerede tilmeldt