Blog
0   0

En arbejdsdag på en lørdag, der blev til en fest.

Abonner på nyt om Folkeskolens madkundskabsrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Vi får en ny skole, og den er rigtig flot. Men lokalerne til de praktiske fag viser sig at være en udfordring.

I lørdags blev den nye skole præsenteret for hele skolens personale. Og det skulle fejres med champagne og tre rettes menu.

Flot skole i flotte omgivelser

Det arkitektfirma, der havde vundet, præsenterede den nye skole. Skolen skal ligge midt i en lille park lige ved siden af idrætshallen. Det betyder, at der allerede er store træer, en sti, en å og idrætsfaciliter, når den nye skole er klar om to år. Og arkitekterne har formået at få omgivelserne og skolen til at være i skøn samklang

Væggene i nederste del af skolen, kan holde til at der bliver spillet bold. De øverste etager er beklædt med træ, så de indgår i parken på en naturlig måde. Der er glas, lys og gennemsigtighed. Både de udvendige og indvendige trapper, har indbygget forskellige bevægelsesmuligheder. Der er lokaler, hvor væggene kan skydes til og fra, så der er mulighed for flere forskellige størrelser af arrangementer.

Artiklen fortsætter under banneret

Håndens fag kræver plads

Men lokalerne til de praktisk-kreative fag har for lidt plads. Skolekøkkenet kan måske reddes med lidt kreativitet. Men håndværk og design lokalet er alt for lille. Det er åbenbart kommet bag på arkitekterne, at netop de fag har nogle særlige udfordringer lokalemæssigt. I en tid, hvor udskolingen også skal have rum til at være kreative og ovenikøbet skal til prøve i det, er det nødvendigt med fremtidssikrede lokaler, der både kan fungere som værksteder, kreative rum og teorilokaler. Det kræver god plads.

Vi skal heldigvis til møde igen om lidt over en uge, hvor vi sammen med arkitekterne skal snakke om, hvordan vi forbedre og fremtidssikre de to lokaler. Jeg håber inderligt at det lykkes.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
735 andre er allerede tilmeldt