Debat
6   88

Stop den "føler"-retorik, Anders Bondo Christensen!

Og fri mig for Mette Frederiksen!

På DLF.org/nyheder/2019/april skriver Anders Bondo Christensen: ”Mette Frederiksen har ret i, at hele lærerstanden i Danmark følte sig totalt kørt over i den proces, der førte til lovindgrebet om lærernes arbejdstid.” Hvorfor "føler" min egen formand nu også på lærernes vegne, at de blev "totalt kørt over" i 2013?

Vi føler os ikke kørt over. Vi blev kørt over, Anders! Lad nu ikke din aktuelle strategi føre til historieforfalskning af, hvad der skete dengang! Dén sandhed glemmer vi aldrig, og vi vil aldrig lade være med at holde denne politiske stinker op for næsen af Socialdemokratiet, så længe partiet ledes af de folk, der var vores bødler dengang - som Mette Frederiksen.

Artiklen fortsætter under banneret

Målt på demokratiske principper er Mette Frederiksen en kriminel, som det er lykkedes for ikke at blive stillet til regnskab for sine uhyrligheder: en totalt lukket proces afskærmet på effektivt, at selv Folketingets Ombudsmand ikke kunne få indsigt; et nøje planlagt dobbeltspil med KL omkring lovgivning og konflikt indbefattende tyveri ved højlys dag (hvor var pressen henne?) af 1,3 mia. kr.; en konstant løgnagtighed flankeret af en uhørt arrogance over for dem, der ville afsløre løgnen; ophøjelse af fagligt sludder til evidensbaseret viden for at fremme regeringens politiske mål; de, der talte vrøvlet imod, blev hængt ud som illoyale og risikerede afskedigelse.

Skulle vi have noget som helst med den politiske mafioso at gøre i dag? Aldrig! Så hellere - som Mette Frederiksen selv skriver - lade folkeskolen synke i havet som en anden Titanic. Det er hende selv, der lagde isbjerget i vejen for skibet! Hun har ansvaret for forliset, når det indtræffer. Det er allerede godt i gang.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ