Debat
0   158

Stem på Randi

'Hvem Randi? Nåh, hende den lille rapkæftede børnehaveklasseleder!' - sagde en kollega, da han hørte, at Randi Bøyesen stillede op til Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse første gang for fire år siden.

Enhver, der har mødt Randi i de mange sammenhænge, hvor hun repræsenterer DLF som instruktør på tillidsrepræsentantuddannelseskurser, andre kurser og konferencer i DLF-regi eller som DLF's repræsentant i udvalg og repræsentationer, kan bekræfte, at den karakteristik passer godt nok!

Artiklen fortsætter under banneret

Han vil imidlertid også have erfaret, at godt nok er Randi lille af vækst, men hun udfylder sin plads i enhver situation og enhver debat på fremragende vis, og at der altid er grundig forberedelse, vægt og viden bag hendes mange ord.

Randi præsenterer frejdigt sig selv som 'pædagog i folkeskolen', og hun er selv det fornemste eksempel på, hvad dette indebærer:

Pædagogen, som ud fra en positiv indstilling til og respekt for folkeskolen vælger at blive børnehaveklasseleder og indgå i et forpligtende samarbejde om skolestarten og hele skolens dagligdag og udvikling.

Randi arbejder i DLF's hovedstyrelse efter de samme principper, og det respekteres. Det betyder forhåbentlig også, at mange lærerkolleger vil give Randi Bøyesen alle eller en del af deres stemmer.

I Børnehaveklasseforeningen har vi stor gavn af Randis arbejde og af den goodwill, hun har skabt omkring vores faggruppe. Nu, hvor der i høj grad er fokus på skolestarten, er det utroligt vigtigt, at vi fortsat har en direkte kontakt til Danmarks Lærerforening.

Derfor: Stem på Randi Bøyesen!

Lise Døssing

hovedstyrelsesmedlem

Børnehaveklasseforeningen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ