Debat

Stem på Randi

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Hvem Randi? Nåh, hende den lille rapkæftede børnehaveklasseleder!' - sagde en kollega, da han hørte, at Randi Bøyesen stillede op til Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse første gang for fire år siden.

Enhver, der har mødt Randi i de mange sammenhænge, hvor hun repræsenterer DLF som instruktør på tillidsrepræsentantuddannelseskurser, andre kurser og konferencer i DLF-regi eller som DLF's repræsentant i udvalg og repræsentationer, kan bekræfte, at den karakteristik passer godt nok!

Han vil imidlertid også have erfaret, at godt nok er Randi lille af vækst, men hun udfylder sin plads i enhver situation og enhver debat på fremragende vis, og at der altid er grundig forberedelse, vægt og viden bag hendes mange ord.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Randi præsenterer frejdigt sig selv som 'pædagog i folkeskolen', og hun er selv det fornemste eksempel på, hvad dette indebærer:

Pædagogen, som ud fra en positiv indstilling til og respekt for folkeskolen vælger at blive børnehaveklasseleder og indgå i et forpligtende samarbejde om skolestarten og hele skolens dagligdag og udvikling.

Randi arbejder i DLF's hovedstyrelse efter de samme principper, og det respekteres. Det betyder forhåbentlig også, at mange lærerkolleger vil give Randi Bøyesen alle eller en del af deres stemmer.

I Børnehaveklasseforeningen har vi stor gavn af Randis arbejde og af den goodwill, hun har skabt omkring vores faggruppe. Nu, hvor der i høj grad er fokus på skolestarten, er det utroligt vigtigt, at vi fortsat har en direkte kontakt til Danmarks Lærerforening.

Derfor: Stem på Randi Bøyesen!

Lise Døssing

hovedstyrelsesmedlem

Børnehaveklasseforeningen