Blog
2   3

De kommende elever #tirsdagstip nr:3.

Abonner på nyt om Pernille Brandt i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Fra jer til mig.

Håber I alle har haft en rigtig dejlig påskeferie. Selvom jeg har orlov, har jeg stornydt ferien med familien. Og hey... det har da været ferie fra madpakker, idrætstøj der skulle huskes mm.... (man er vel også mor ;) )

I dag er tirsdagstip fra JER til MIG, jeps... I læste rigtigt. Uden at have nogen idé om, hvor mange der læser med, håber jeg at nogen vil komme med tilbagemeldinger.

Nemlig omkring mødet med de kommende elever, som skal starte efter ferien. Har I dem på besøg i den kommende tid og hvis, hvad laver I så med dem? Skriver I noget velkomst brev til dem, de får i ferien? Har I forældremøde og i såfald hvad handler mødet om? 

Håber at I er nogen derude, som vil dele jeres arbejde herinde. I er meget velkomne til at skrive i kommentarfeltet.

Artiklen fortsætter under banneret

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
661 andre er allerede tilmeldt