Debat

Stem på Søren Eske Christensen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der venter mange og store opgaver forude, når den nyvalgte hovedstyrelse den 1. januar 1999 trækker i arbejdstøjet. Trods to demokratiske afstemninger i forbindelse med Overenskomst 99 har der i en del kredse været brugt utrolig megen energi på at markere fløjene i Danmarks Lærerforening. Derved er kostbar tid og energi blevet brugt til at dyrke uenighederne frem for at sætte fokus på, hvordan foreningen i dialog og samarbejde med medlemmerne kommer videre med de mange faglige og pædagogiske arbejdsområder.

I Horsens Lærerforening har det været nødvendigt for kredsstyrelsen at finde et nyt hovedstyrelsesmedlem at samarbejde med.

I den forbindelse har kredsstyrelsen nogle helt klare ønsker til den nye hovedstyrelseskandidat:

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

- en person, der kan lytte til, hvad der rører sig i Horsens Lærerforening, og sikre, at vore synspunkter indgår i hovedstyrelsens beslutning.

- en person, der husker på, at det er medlemmernes interesser, hovedstyrelsen skal varetage.

- en person, der kan være med til at bygge bro mellem fløjene i Danmarks Lærerforening.

Vi har lært Søren Eske Christensen at kende som en person, der er tillidvækkende, god til at lytte og åben over for dialog med medlemmerne.

Som medlem af hovedstyrelsen ved Søren Eske, at det er nødvendigt med et solidt og gensidigt samarbejde med baglandet. Gennem sin tætte kontakt til medlemmerne kender han lærernes hverdag i folkeskolen, og han er opmærksom på, at der skal være sammenhæng mellem teori og praksis.

Søren Eske kan være med til at bygge bro og formidle et samarbejde mellem fløjene i foreningen til gavn for medlemmerne og dermed for Danmarks Lærerforening. Søren Eske vil medlemsdemokratiet og tager det alvorligt.

Derfor anbefaler en enig kredsstyrelse, at man stemmer på Søren Eske Christensen og giver ham alle 20 stemmer.

Anne Grethe Fyrstenberg

Horsens Lærerforenings kredsstyrelse