For at hylde skolepatruljerne og sige tak for deres indsats det seneste år inviteres eleverne til en festlig dag med forlystelser og præmier i LEGOLAND og Tivoli. Omkring 3.100 elever møder op i LEGOLAND ved Billund i morgen, og cirka 4.800 elever deltager i en lignende festdag i Tivoli i København på torsdag.

Tusindvis af skolepatrulje-elever fejres

I morgen og torsdag vil i alt knap 8.000 elever fra landets skolepatruljer få en dag fri fra skole og blive kørt til en stor fest i henholdsvis Legoland og Tivoli. "Der er en fantastisk stemning, når elever fra hele landet møder hinanden og bliver fejret for deres indsats på skolevejene. Og de fortjener i den grad den her hyldest, for eleverne gør en stor forskel i trafikken hver dag", siger Rosa Nissen fra Rådet for Sikker Trafik, der sammen med LB Forsikring står bag festlighederne.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

sikkertrafik.dk: "Tusindvis af skolepatrulje-elever fejres"