Debat
0   157

Tak for omsorgen

Kære Anders. Tak for din omsorg vedrørende mit svar til Peter Hess-Nielsen. Du har ret i, at et antal hovedstyrelsesmedlemmer på vores møde den 26. oktober 1999 meddelte, at såfremt hovedstyrelsens indstilling ikke blev fulgt, så ville de støtte forslaget. Men hovedstyrelsens enige indstilling til kongressen var altså, som jeg skrev - og som det fremgår af referatet fra hovedstyrelsens møde den 26. oktober 1999 - en anbefaling af at trække forslaget og lade problemstillingen indgå i udviklingsprojektet 'DLF i det 21. århundrede'.

Artiklen fortsætter under banneret

Karsten Holst Nielsen

formand for DLF's organisationsudvalg

Svar:

På grund af, at dette nummer af Folkeskolen er det sidste inden hovedstyrelsesvalget slutter, bringer vi undtagelsesvis Karsten Holsts svar til Anders Bondo i samme nummer.

Redaktionen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks