Debat

Tak for omsorgen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Anders. Tak for din omsorg vedrørende mit svar til Peter Hess-Nielsen. Du har ret i, at et antal hovedstyrelsesmedlemmer på vores møde den 26. oktober 1999 meddelte, at såfremt hovedstyrelsens indstilling ikke blev fulgt, så ville de støtte forslaget. Men hovedstyrelsens enige indstilling til kongressen var altså, som jeg skrev - og som det fremgår af referatet fra hovedstyrelsens møde den 26. oktober 1999 - en anbefaling af at trække forslaget og lade problemstillingen indgå i udviklingsprojektet 'DLF i det 21. århundrede'.

Karsten Holst Nielsen

formand for DLF's organisationsudvalg

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Svar:

På grund af, at dette nummer af Folkeskolen er det sidste inden hovedstyrelsesvalget slutter, bringer vi undtagelsesvis Karsten Holsts svar til Anders Bondo i samme nummer.

Redaktionen