Debat
0   4

Klimapolitik

Har vi et særligt ansvar?

Som lærere med ansvar for undervisning af de kommende generationer, mener jeg vi har et særligt ansvar for at bidrage til, at der både er viden og handlekraft til at møde de enorme udfordringer vi står overfor som menneskehed.

Vi har både et ansvar som fagforening, som undervisere og som privatpersoner.

Artiklen fortsætter under banneret

Det glæder mig derfor at læse, at Lærernes Pension er i gang med en kritisk gennemgang af investeringer i olie og kul, og jeg håber at disse investeringer snart er fortid.

Men jeg efterlyser en bredere debat om hvad vi kan gøre, og gerne deling af erfaringer fra lærere og skoler, som arbejder med FN´s verdensmål, klima og bæredygtighed m.m.

Rudersdal Lærerkreds har netop besluttet at vi skal se på hvad vi selv kan gøre, såvel i egen baghave som i forhold til at understøtte skolernes og kommunens indsatser.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
545 andre er allerede tilmeldt