0   303

Sinatur-direktør går på pension

Direktøren i Sinatur, Birgitte Wæde, har valgt at gå på pension fra årets udgang.

Hun blev ansat som direktør på Hotel Frederiksdal 1. december 1989, hvor hun overtog et slidt hotel, der trængte til vedligeholdelse og modernisering, og som havde en dårlig økonomi.

Artiklen fortsætter under banneret

Birgitte Wæde fik vendt udviklingen fra en underskudsforretning til en blomstrende og overskudsgivende virksomhed, der både kunne aflevere overskud til ejerne og samtidig var i stand til at investere i vedligeholdelse og videreudvikling af hotellet.

Så da Birgitte forlod Hotel Frederiksdal, fremstod det gennemmoderniseret og med flotte resultater.

Hun kom så med i processen, der skulle forandre DLF's konferencehoteller fra udelukkende at være kursusejendomme til at være mere markedsorienterede konferencehoteller.

I 2007 etablerede DLF Sinatur, som er fællesnavnet bag alle DLF's seks konferencehoteller.

Birgitte Wæde fik helt naturligt stillingen som direktør i Sinatur med overordnet ansvar for salg, markedsføring og branding. Et job, som hun har udført med stor ildhu og begejstring.

Personligt har jeg altid sat meget stor pris på at samarbejde med Birgitte, så jeg vil gerne takke hende for mange års godt samarbejde. Et samarbejde, der altid har været præget af stort engagement og med en stor portion lyst til at påtage sig nye og flere udfordringer.

Birgitte har nu valgt at træde tilbage og hellige sig sit otium. Men formentlig kan hun ikke holde sig helt i ro, hvorfor hun også vil bruge noget tid på bestyrelsesarbejde.

Og så glæder Birgitte sig til at kunne bruge mere tid på familien, end der hidtil har været mulighed for.

Oskar Trieb, DLF's økonomichef

Der holdes afskedsreception for Birgitte Wæde fredag den 17. december, klokken 14-16.30, på Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej 360, 2800 Lyngby.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet