Kinaturen14.-22. juli byder på både kultur og natur. Gå på Den Kinesiske Mur sammen med fagfæller. Læs dag til dag-programmet på undervisere.dk

Sommerferiei Beijing ogXian

OplevRiget i Midten i selskab med fagfæller 14.-22. juli. Vi kommer til de store seværdigheder i Beijing og Xian og besøger skolen, rådhuset og ældreplejen i en landsby

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Kinas farverige hovedstad oplever vi Himlens Tempel, Den Himmelske Freds Plads, Maos Mausoleum, Den Forbudte By, det nationale teaterÆgget ogBei­jingMuseum.

Vi tager til Den Kinesiske Mur, Det olympiske Stadion og Sommerpaladset. »Factory 798« med kunstgallerier og caféer erogså med i programmet.

I rickshaws besøger vi en bydel, en såkaldt hutong. Vi prøver tai-chi med egen instruktør. Akrobatikshow og den rituelle pekingander andre af denne læserrejses elementer.

Med nattog tager vi til Xian for at opleve terrakottahærens 8.000 soldater.Sightseeing i Xian og besøg i en landsby. Efter en overnatning i Xian skal vi med fly retur til Beijing.

Flyrejsen til og fra Kina er med SAS, dansk rejseleder.

Pris per person: 12.495 kroner i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse: 1.300 kroner. |

Tilmelding til rejserne: info@ourworld.dk, telefon 9742 5040 eller skriftligt: OurWorld, Nupark 49, 7500 Holstebro.