0   183

Sommerferiei Beijing ogXian

OplevRiget i Midten i selskab med fagfæller 14.-22. juli. Vi kommer til de store seværdigheder i Beijing og Xian og besøger skolen, rådhuset og ældreplejen i en landsby

I Kinas farverige hovedstad oplever vi Himlens Tempel, Den Himmelske Freds Plads, Maos Mausoleum, Den Forbudte By, det nationale teaterÆgget ogBei­jingMuseum.

Vi tager til Den Kinesiske Mur, Det olympiske Stadion og Sommerpaladset. »Factory 798« med kunstgallerier og caféer erogså med i programmet.

Artiklen fortsætter under banneret

I rickshaws besøger vi en bydel, en såkaldt hutong. Vi prøver tai-chi med egen instruktør. Akrobatikshow og den rituelle pekingander andre af denne læserrejses elementer.

Med nattog tager vi til Xian for at opleve terrakottahærens 8.000 soldater.Sightseeing i Xian og besøg i en landsby. Efter en overnatning i Xian skal vi med fly retur til Beijing.

Flyrejsen til og fra Kina er med SAS, dansk rejseleder.

Pris per person: 12.495 kroner i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse: 1.300 kroner. |

Tilmelding til rejserne: info@ourworld.dk, telefon 9742 5040 eller skriftligt: OurWorld, Nupark 49, 7500 Holstebro.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.283 andre er allerede tilmeldt