Blog
0   8

Den glade mund

Abonner på nyt om Tyskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Grænseoverskridende livretter som børnene selv har skabt, elsker og gladeligt deler - for så selv at ’kokkerere’ og smage hinandens sjove livretter.

’Den glade mund’ indeholder velkendte favoritter, nogle tilsat et overraskende tvist andre er helt nye eksperimenterende opskrifter - fælles for dem alle er at de er skabt med glæde og alle har en betydning for eleverne.

Ovnretter, Gryderetter, Supper, Sandwich, Salater, Grød og Desserter

 

Artiklen fortsætter under banneret

Her er f.eks. 3 livretter lavet af elever i Flensborg:

 

      

 

Bogen er et samarbejde mellem 5 specialskoler i Danmark, Norge og Tyskland. De deltagende elever er i alderen 6-25 år og projektet lægger vægt på en praktisk tilgang til læsning og matematik og på at inddrage den internationale dimension.

 

Se projektet her: https://twinspace.etwinning.net/81192/home

Ideen med kogebogen er enkel, sjov, praktisk og lærerig og kunne sagtens laves på andre sprog også. Dette projekt er desuden spændende fordi det tilligemed udmærker sig ved en meget blandet aldersgruppe.

 

Tovholder på projektet er Lonnie, lærer og eTwinning ambassadør.

 

Hvad er eTwinning: www.etwinning.net


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
877 andre er allerede tilmeldt